Hoe wil je ons helpen?

BedragSteun ons

Met onze campagnes vergroten wij het bewustzijn op kinderleed en zorgen we ervoor dat sociale controle op bijvoorbeeld de SIRE-agenda komt. Dit kan niet zonder uw hulp. Uw donatie draagt daaraan bij. Helpt u mee? 

Stichting 5 Speciale Minuten is een organisatie zonder subsidie, zonder V.I.P.-steun en zonder financiële betrokkenheid van een lange lijst rijke weldoeners.

In plaats daarvan geven velen ons hun tijd, energie en/of een periodieke gift om daarmee een steun te zijn voor de gepassioneerde vrijwilligers van werkgroepen, het Advies Comité en het Bestuur, zodat zij hun werk kunnen doen.

N.B. Geeft u 5 jaar lang een vast bedrag, dan wordt dit een periodieke gift genoemd door de Belastingdienst en is volledig aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. Voor info: BelastingdienstWordt vrijwilliger

Gewoon vanuit huis bijdragen aan een goed doel? Niet met geld of donaties maar met een beetje tijd. Want tijd is soms alles wat we nodig hebben. 

Als je collectebussen zat bent, maar je wilt wel iets doen voor het goede doel, bedenk dan of je gemiddeld 4 uur per week wilt investeren in een vrijwilligers-job vanuit jouw eigen huis. Privé en discreet, jij bepaalt hoe, wat en wanneer je werkt.