Hoe wil je ons helpen?

Bedrag

Steun ons

Met onze campagnes vergroten wij het bewustzijn op kinderleed en zorgen we ervoor dat sociale controle op bijvoorbeeld de SIRE-agenda komt. Dit kan niet zonder uw hulp. Uw donatie draagt daaraan bij. Helpt u mee? 

Stichting 5 Speciale Minuten is een organisatie zonder subsidie, zonder V.I.P.-steun en zonder financiële betrokkenheid van een lange lijst rijke weldoeners.

In plaats daarvan geven velen ons hun tijd, energie en/of een periodieke gift om daarmee een steun te zijn voor de gepassioneerde vrijwilligers van werkgroepen, het Advies Comité en het Bestuur, zodat zij hun werk kunnen doen.

N.B. Geeft u 5 jaar lang een vast bedrag, dan wordt dit een periodieke gift genoemd door de Belastingdienst en is volledig aftrekbaar bij uw aangifte inkomstenbelasting. Voor info: BelastingdienstWordt vrijwilliger

Gewoon vanuit huis bijdragen aan een goed doel? Niet met geld of donaties maar met een beetje tijd. Want tijd is soms alles wat we nodig hebben. 

Als u collectebussen zat bent, maar u wilt wel iets doen voor het goede doel, bedenk dan of u gemiddeld 4 uur per week wilt investeren in een vrijwilligers-job vanuit uw eigen huis. Privé en discreet, u bepaalt hoe, wat en wanneer u werkt.