Wij stellen voor… Nathaly

Graag stellen we je voor aan onze bestuursleden. Dit keer hebben we Nathaly, onze secretaris, gevraagd te vertellen waarom zij een bijdrage levert aan onze stichting.

Nathaly: Via Carolina Kolkman hoorde ik vaak verhalen over de Stichting 5 Speciale Minuten. 

Niet alleen de mooie uitjes, maar ook waar de Stichting voor staat. Het kwam er niet van om meteen voor de Stichting aan de slag te gaan ondanks mijn directe enthousiasme. 

Tot ik twee jaar later kennis maakte met Mary-Rose Kolkman. De klik was er meteen! Toen zij mij na een gezellige BBQ avond vroeg bij de stichting te komen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ben direct met vol enthousiasme in de Stichting gestapt en het secretariaat aanvaard. 

Het bewust maken en attenderen op kinderen die eenzaam zijn en verwaarloosd/mishandeld worden

Voor mij persoonlijk zijn er vele  herkenningspunten. Daarnaast voelde ik me er, door vanuit een voornamelijk krachtige power vrouwen organisatie te handelen, mij hier direct thuis. 

Los van het feit dat ik enorm geniet van het speciaal gekleed zijn op braderieën en fairs besef ik dat we het voor zo’n unieke Stichting doen. 

Het bewust maken en attenderen op kinderen die eenzaam zijn en verwaarloosd/mishandeld worden. Juist vandaag de dag op elk tijdstip en elk moment weten wij dat het gebeurt. Ik wil mijn steentje bijdragen; als er één kind al gered kan worden ben ik al blij. Juist deze kinderen zijn doorzetters en met de juiste begeleiding groeien ze uit tot prachtige volwassenen, in staat tot het verzetten van bergen.

Wil jij een bijdrage leveren aan onze stichting? Neem dan contact met ons op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *